keyboard and rollup function

Post your problems, feedback or anything else about ShellEnhancer that doesn't fit in one of the other forums.

Moderators: Marc G, Johan G

keyboard and rollup function

Postby Didier69 » Tue Sep 14, 2004 11:29 am

Hello,

Can I assign for example F5 to the function "rollup" ? If yes, how ? I can't find where to do this setting.

Regards.
Didier69
 
Posts: 2
Joined: Tue Sep 14, 2004 11:28 am

Postby Marc G » Tue Sep 14, 2004 1:05 pm

No, this is currently not possible.
I will add a new task in the next release, so you can use a Hotkey Task to do this.
Marc Gregoire,
NuonSoft
[ Microsoft MVP VC++ since 2007 ]
User avatar
Marc G
NuonSoft Staff
 
Posts: 826
Joined: Thu Nov 07, 2002 8:19 pm
Location: Belgium

Postby Didier69 » Tue Sep 14, 2004 3:42 pm

Thanks Marc !

I will continue to explore the use of SE :).

Regards.
Didier69
 
Posts: 2
Joined: Tue Sep 14, 2004 11:28 am


Return to SE - General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron